Rundsvlees

Gekruide steak : € 4 / stuk

Côte à l'os : € 5 / pp (€ 32,50 / kg)

Entrecote : € 5 / pp (€ 34,90 / kg)

Filet pure :  € 7,5 / pp (€ 54,50 / kg)

Ierse zesrib (Agnus beef) : € 4 / pp (€ 39,50 / kg)

Duosteak (runds/kalkoen) : € 2 / stuk

 

Varkensvlees

Varkenshaasje van de chef : € 3 / stuk

Vers gemarineerde sparerib : € 12 / kg

Voorgegaarde sparerib : € 1,5 / pp (€ 18 / kg)

Gemarineerde mignonette : € 2 / stuk

Gekruide kotelet : € 2 / stuk

 

Worsten en hamburgers

Barbecueworst : € 1,75 / stuk

Barbecueworst met spek : € 2 / stuk

Merguez : € 2 / stuk

Kippenchipolata : € 1,75 / stuk

Kaasschijf : € 1,75 / stuk

Peperburger : € 1,75 / stuk

Kalfsburger : € 1,75 / stuk

Entrecoteburger : 1,75 / stuk

Primeurburger (kip) : € 1,75 / stuk

Witte pens : € 15,90 / kg

 

Gevogelte

Gemarineerde kipfilet : € 2,25 / stuk

Kalkoenlapje gekruid : € 2,25 / stuk

Gemarineerde kippenbout (voorgegaard) : € 1,5 / stuk

 

Satés en brochettes

Gemarineerde varkenssaté : € 2,25 / stuk

Gemarineerde kalkoensaté : € 2,5 / stuk

Gemarineerde kipsaté : € 2,5 / stuk

Gemarineerde rundsaté : € 3,5 / stuk

Gemarineerde kalfssaté : € 3,5 / stuk

Chinese saté (kalkoen - paprika - look) : € 2,5 / stuk

Reuzensaté (250 gr.) : € 5 / stuk

Bolletjessaté : € 2 / stuk

 

Lamsvlees

Lamsfilet : € 6 / pp

Lamskotelet : € 6 / pp

 

Kalfsvlees

Bocconcini (met parma, zonnetomaat en mozarella) : € 3,75 / stuk

Kalfsoester : € 4 / stuk

 

Visgerechten

Scampibrochette - 5 pittig gekruide scampi's : € 8 / stuk

Visbrochette - 4 stukjes zacht gemarineerde, verse vis : € 8 / stuk

Zalmfilet in papillot - stukjes zalm in witte wijn met aangepaste kruiden : € 8 / stuk

Tonijnsteak : € 8 / stuk

Zeewolf of Lotte : € 9 / stuk

 

Alle visgerechten worden voorzien van een aangepaste saus!

 

Vegetarisch

Burger : € 2 / stuk

Balletjes saté : € 2 / stuk

Schnitzel : € 2 / stuk

 

Bijgerechten

Groenteassortiment - aardappelsalade en een gevarieerd assortiment van groentjes : € 8 / pp

Koude sausen - look, cocktail, zigeuner, tartaar en curry : € 1,5 / pers.

Warme sausen - keuze uit archiduc-, bearnaise-, peperroom-, stroganoff- of castellanesaus : € 1 / pp

Aardappel in de schil - gestoomd in folie met kruidenboter : € 1 / pp

Aardappelsalade - met romige dressing en tuinkruiden : € 8 / kg

 

Pasta's


Killo killer - spirelli, hesp, kip, bloemkool, broccoli, komkommer, tomaat : € 15,90 / kg

Italia - mozarella, tomaat, komkommer : € 15,90 / kg

Florentina - penne, spinazie, Italiaanse ham, garnalen, tomaat, komkommer : € 17,90 / kg

Grieks - Noedels, feta, rode ui, kerstomaat, paprika, komkommer : € 17,90 / kg

Chef - Rijst, tomaat, paprika, komkommer, maïs : € 14,90 / kg

 

Borden en bestek : € 1,5 / pp (afwas inbegrepen)

 

Deze prijslijst vervangt alle voorgaande. Wij behouden ons het recht voor om de opgegeven prijzen te wijzigen