Carpaccio van Belgisch wit-blauw - € 10,00 / pers.

Een bord rijkelijk belegd met eerste keuze rundfilet en carpaccio maison, parmezaanschilfers, rucola, pijnboompitten en balsamicocrême

Vitello Tonato - € 12,00 / pers.

Zachtgegaarde fijne sneetjes kalfsvlees op een bedje van tonatosaus, afgewerkt met rucola en kappertjes

Gravad lax - € 12,00 / pers.

Huisgemarineerde zalm met een salade van tuinkers, appel en een yoghurtdressing

Eendenborst gevuld met terrine van ganzenlever - € 14,00 / pers.

Zacht gestoofde eendenborst gevuld met huisbereide terrine van ganzenlever,
vergezeld van verse vijg, vijgenconfijt en geroosterde toast

Tapasschotel - € 6,00 / pers

10 spaans getinte hapjes, mooi gepresenteerd op schotel (nu 125 gr. / pers.)